Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Du har väl inte missat vårt årliga företagsevent C2B nästa tisdag?!

8 år sedan

Nästa tisdag genomför vi vårt årliga C2B (Connect-to-Business) i Stockholm, Göteborg och Malmö. Alla platser är nu  bokade MEN eventet kommer att sändas LIVE på nätet och där kommer vi även att ha två specialproducerade pausprogram.

Årets C2B har innovation och hur man får innovation att hända i fokus. Alla är överens om att förmågan till innovation är en av de viktigaste framgångsfaktorerna förmånga verksamheter. Men hur får du innovation att hända? Hur tar du fram din verksamhets inneboende kraft? Det är kring dessa frågor vi kommer att prata om och vi har många bra talare på plats. Jag kommer också att prata på temat hur mobilitet i allmänhet och Big Data och Internet of Things i synnerhet kan vara med och bidra till hur man kan skapa innovation.

Läs gärna mer om årets C2B och alla talare på vår C2B sajt. Jag hoppas vi ses!

Vi hörs snart igen,

Jessica

p.s glöm inte att ladda ner vår C2B app också (finns på alla app marknadsplatser)