Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Affärsrelationer: Ny blogg, ny kunskap

8 år sedan

Jag lämnar TeliaSonera.

Ibland ger organisatoriska ändringar chans till reflektion och omtag, och i mitt fall landade denna möjlighet nu. Efter flertalet utvecklande utmaningar inom TeliaSonera; kulminerande i att bygga upp och sätta koncernens digitala, globala närvaro i sociala medier som kvalitativt affärsstöd. En stor glädje och stolthet för mig.

En utmaning var att starta upp denna blogg 2009, vilket lärt mig mycket, både som professionell och människa. Samt att feedback, i kommentarer och läsarskara, varit överväldigande positiv. Det känns tryggt att lämna denna blogg i händerna på Catherine, David och Jessica – och deras intressanta ämnesområden.

Men det innebär även ett ansvar att ha tusentals läsare. Och för att inte våra vägar ska skiljas här, välkomnar jag dig till min blogg, ”Bra relationer, bättre affärer”, där du kommer känna igen dig i mycket. Men även ny kunskap och tankar.

Varmt välkommen till ”Bra relationer, bättre affärer”!

På återseende,

LG

2 Kommentarer

 1. Jan Bergman 8 år sedan

  Lycka till med nya bloggen och verksamhet kopplad till den. Tar gärna ett möte och snackar sociala medier, content/inbound marketing och allt annat spännande det finns att avhandla 😉
  Hälsningar Janne Bergman

  1. LG Wallmark 8 år sedan

   Hej Janne,

   Tack för dina rader, och tankar om spännande framtida ”avhandlingar”.

   Jag tror du vet vilka kanaler där du finner mig, däribland ”Bra relationer, bättre affärer” 🙂

   Må gott,

   LG