Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Earth Hour

6 år sedan

Nu är det bara några timmar kvar till 20.30 i kväll då många städer, företag och organisationer kommer att släcka lampor världen runt. Det är många också som inte kommer att släcka för att de påstår att man ger fel signaler genom att släcka en timme i kväll. De påstår att risken  finns att genom att släcka en timme i kväll tror man att man behöver inte  göra mera resten av året. Vilken argumentation, jag anser att det är bara prat. Att släcka lamporna en timme en lördagkväll är en symbolhandling, som visar att vi som individer har en väldig makt tillsammans.

Världen till våra barn
– Klimatfrågorna påverkar oss alla. Det handlar om vilken värld vi vill lämna efter oss. De stora besluten tas av regeringar och företagsledningar, men varje individ fattar många beslut varje dag om att lämna apparater i standby-läge, använda lågenergilampor, släcka, ta cykeln när det går med mera. Earth Hour är en uppmaning till världens ledare och alla människor att göra fler gröna val. Vi har en skyldighet mot nästa generation och generationen efter och alla kommande generationer att lämna en planet där de kan leva utan naturkatastrofer, kemikalier och sjukdomar, tycker jag.

Telia

Vi på Telia släcker ned Teliabutikerna och kontoren i Farsta, Stureplan, Göteborg och Malmö förutom de lokaler som behövs för drift och service förstås. Hela den senaste veckan har en slinga om Earth Hour rullat i Teliabutikerna.
Vi skickade också ett SMS till alla Teliamedarbetare idag kl 9.00, en påminnelse om att själva släcka under en timme i kväll. En person kan inte göra allt, men alla kan göra något och tillsammans blir vi starka.

Vad gör du kl 20.30 i kväll? Släcker du? Släcker ni på ert företag? Var med och visa att genom att samarbeta kan vi förändra mycket, vi kan förändra klimatförändring till det bättre.

Ha en trevlig lördag

Catherine Karagianni