Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

För ännu effektivare arbetssätt – 4G till alla!

9 år sedan

I höstas byte jag till en 4G smartphone, det har jag tagit upp här på bloggen tidigare. Det har på många sätt varit ett stort lyft för mig och det känns idag omöjligt att gå tillbaka till ”bara” 3G. Och i takt med att vi blir allt fler som uppskattar det mobila arbetssättet och ser fördelen med att kunna koppla upp sig och jobba via olika typer av mobila terminaler (smartphone, surfplatta och/eller bärbar dator) gör att 4G spelar en stor skillnad i hur mycket effektivare man kan jobba oavsett tid och plats.

Allt fler företag flyttar arbetsplatsen ut på nätet och in i de mobila enheterna, från enklare applikationer som e-post till mer avancerade tjänster som affärssystem och videokonferenser.

Och det är då som man upptäcker skillnaderna med 4G. För om du har en snabb och stabil uppkoppling så blir det mobila arbetssättet helt enkelt ännu effektivare. Därför så kommer vi nu med start den 25/3 och ett par månader framåt lansera 4G på alla företagsabonnemang för mobiltelefoni med surfpott (upp till 20 Mbit/s) så att alla ni som har eller funderar på att skaffa en 4G-terminal kan utnyttja den till fullo. Givetvis kommer även nya företagsabonnemang med surfpott att ha 4G.

Jag hoppas detta blir ett lyft för dig och ditt företag precis som jag upplever att det blivit ett lyft för mig och alla andra kollegor på Telia.

Vi hörs snart igen,
Jessica