Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Ni har väl inte missat att det är Connect2Business imorgon?

9 år sedan

Imorgon går vårt årliga kundevent för er företagskunder av stapeln. I år har vi temat ”The Power of Innovation”. Här kommer vi sätta  fingret på hur företagskultur, samarbetsförmåga och effektivitet samverkar på bästa sätt för att nå mesta möjliga innovationskraft. Du kommer att möta innovatörer och inspiratörer som berättar om sina insikter och ger perspektiv på nyskapande företagskulturer.

Eventet är i Stockholm, Göteborg och Malmö men du kan också live följa eventet via nätet, kolla in länken här. Extra bonus för er som följer via nätet är att det i pauserna kommer att vara extra sändningar frårn C2B-studion där vi kommer att direktsända med bla intervjuer, inslag från programmet och utställningen.

Så välkommen till inspiration och innovation för ditt företag!

Vi hörs snart igen,

Jessica