Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Kundservice flyttar till sociala medier (?)

9 år sedan

Nyligen fick vi i koncernen riktigt glädjande nyheter. Företaget Socialbakers har tagit fram en global Top 10 lista över världens bästa varumärken på Facebook, på att besvara frågor från fans. Eller, Socially Devoted som Socialbakers kallar det. Resultatet ser du av bilden ovan som avser fjärde kvartalet 2012 och visar Top 10 – globalt.

Faktum är att bland de varumärken som vår koncern består av, är Telia bäst – i Danmark. Grattis till våra danska kollegor och globala sjätteplatsen, och bra med en intern utmaning för oss i Sverige 🙂 Generellt håller koncernens 31 Facebook-sidor i stort alla världsklass vad gäller att besvara frågor från våra fans. Stolt? Javisst!

Det är tydligt att frågor om våra produkter och tjänster ökar på våra sociala plattformar, och då särskilt Facebook.

Ser du samma trend?

Må gott,

LG