Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Resa utomlands och vill ha koll på vad det kostar att ringa, sms:a och koppla upp dig?

9 år sedan

Som ni vet har vi under en längre tid jobbat med olika erbjudande för att underlätta för er att fortsätta leva det mobila livet eller nyttja det mobila arbetssättet även då ni lämnar Sveriges gränser. Det som varit särskilt uppskattat från många av er kunder är vårt erbjudande Surf Abroad som innebär att du kan vara uppkopplad med din smartphone, din surfplatta eller din dator till en fast dygnstaxa med kostnadskontroll.

I förra veckan lanserade vi en annan bra nyhet om du vill ta reda på vad det kostar att tex ringa eller surfa under din tjänsteresa eller semesterresa. Då kan du gå in på telia.se/utomlands och på ett väldigt enkelt sätt ta del av information som är relevant för just din resa när det gäller kostnader för att ringa, ta emot samtal, skicka sms, ta emot sms, skicka mms, ta emot mms och att surfa.Eller egentligen är inte själva sidan en nyhet, den har funnits tidigare men den har gjorts om för att bli mycket enklare och mer lättillgänglig för er.

Innan sidans utseende ändrades genomfördes en kundundersökning där det visade sig att ni kunder framför allt är intresserade av att ha koll på priset utomlands. Därefter vill de veta hur man hanterar sin telefon och dess tjänster under utlandsvistelsen. Stämmer det här för er också? Hur gör ni idag när ni reser utomlands? Hur kopplar ni upp er? Nu på torsdag åker jag själv på några dagars semester i Alperna och jag har bestämt mig för att lämna både dator och surfplatta hemma och ”bara” ha med mig min mobil. Men då har jag i alla fall koll på samtal, e-post och kalender på jobbet. Och kan samtidgt koppla upp mig på sociala medier och kolla svenska nyhetssajter för att hålla mig uppdaterad. Och ändå ha kostnadskontroll.

Vi hörs snart igen,
Jessica

2 Kommentarer

 1. Nyfiken 9 år sedan

   Det vore smart om ni hade en liten offline app som hette ”Telia utland”. Det kunde i princip vara en hemsida som ni konverterar ner till en app med jämna mellanrum så den är uppdaterad. (på detta sätt är det lätt och göra app för alla plattformar)

  Där det fanns en lista på alla länder och flagor.
  Klickade man på ett land får man redan på alla operatörer som finns i landet.
  Vilken operatör som telia rekommenderar, om ni har samarbete och lägre pris med någon.
  Pris uppgifter för varje operatör.
  Om det finns tak och andra uppgifter.

  Övriga bra uppgifter som kan vara bra och veta i det landet. Numer till sjukhus/polis, kanske till ambassad osv. Länkt till turist hemsidor/appar.

  1. Jessica Levin 9 år sedan

   Hej Nyfiken,
   Det var ett väldigt bra tips som jag tar med mig till ”App-gänget”.

   Mvh
   //Jessica