Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Telia Trends säger tack och adjö – för denna gång

8 år sedan

I början av 2011 lanserade vi Telia Trends – ett projekt som var ett nytt sätt att ta reda på vad du som konsument tycker och tänker om sånt som rör kommunikation. Under de senaste två åren har mer än 20 000 personer i nio länder svarat på 150 enkäter och snabbundersökningar i sin smartphone. Resultatet har genererat hundratals nyhetsartiklar och många intressanta insikter. Eftersom projektet nu närmar sig slutet vill vi tacka dig som ställt upp och svarat på frågor – du som gjort Telia Trends möjligt.

Men tro inte att vi slutar att ha en dialog med dig som kund bara för att Telia Trends nu försvinner. Vi är mer närvarande än någonsin på nätet och du kan alltid nå oss med dina önskemål och dina frågor via t ex Facebook och Twitter. Och kanske återuppstår Telia Trends i en ny form i framtiden.

Åter igen – ett stort tack för din tid och ditt engagemang. Och på återseende.

Må gott,

LG