Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Mobila betalningar underlättar mobilt arbetssätt

9 år sedan

Jag har två vänner som är skapande egenföretagare och i  söndags var jag på deras gemensamma Vernissage i Vinterviken. Eftersom vi närmar oss julen så var det en hel del som passade på att köpa lite julklappar av dem och jag undrade först hur de löste betalningarna i den (avskalade) lokalen utan traditionell betalterminal? Men så visar det sig att de anammat nya mobila sätt att betala. De har laddat ner iZettle app:en i sin iPad och så med hjälp av den lilla iZettle adaptern löser de betalningarna snabbt, smidigt och säkert.

För dem är det helt perfekt eftersom de inte har någon fast butik eller utställning utan de skapar, säljer och träffar sina kunder på många ställen. De har ett väldigt mobilt arbetssätt och behöver då ha stöd av smarta och säkra lösningar för tex betalningar för att kunna verka och utveckla sin verksamhet.

Sedan augusti i år fungerar iZettle också för flera Android smartphone förutom iPhone och iPad. Vill du läsa mer om iZettle och de erbjudande vi har med iZettle läs mer här.

Vi hörs snart igen,

Jessica