Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Bli först med att testa iZettle för Samsungs Android smartphones!

9 år sedan

Den 23 mars i år blev Telia exklusiv återförsäljare av iZettles kortläsare i Sverige. Genom samarbetet med iZettle kan vi på Telia underlätta för många av våra mindre företagskunder som på ett eller annat sätt också vill kunna ta betalt med kort oavsett tid och plats. Tills nyligen var den möjligheten förbehållen iPhone-användare. Men nu har Samsung och iZettle dragit igång ett unikt samarbete vilket innebär att företag som har Samsung Galaxy S II, S III eller någon av Note-modellerna nu kan erbjuda sina kunder ett smidigt sätt att betala för sina produkter och tjänster. Även vi på Telia är inblandade i projektet – som innebär att våra tekniker testat den nya kortläsare från iZettle som utvecklats för Samsungs smartphones. Vi kommer också bli exklusiv återförsäljare för den färdiga kortläsaren som lanseras tidigt i höst.

Just nu genomför iZettle och Samsung ett pilotprojekt för att få feedback på den nya kortläsaren – vill ditt företag delta? Besök följande länk för mer information – det är inte svårare än att registrera sig hos iZettle och sedan får ni förhoppningsvis en Android kortläsare på posten: https://www.izettle.com/SE/blog/2012/07/23/finally-android-beta-time/

Hälsningar från Linda