Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Nationaldag 2012 – och Sverige ÄR fantastiskt

8 år sedan

Nationaldagen, Briggen Tre Kronor

Idag är det Sveriges nationaldag, vilket vi firar för 19:e året. Många av oss på Telia är idag lediga, men var lugn, vår driftövervakning säkrar att våra nät kan föra fram dina budskap, och att tekniker informeras skulle några avbrott uppstå.

Bilden är nytagen från min jungfrutur på Briggen Tre Kronor som jag berättat om tidigare, kopplat att TeliaSonera är partner till Hållbara Hav. Det var en härlig dag; så om det regnar där du är, hoppas jag denna bild minner dig om den svenska sommaren.

Själv får jag en känsla av Saltkråkan, så klicka här så kommer ett klipp där Malin m.fl. åker båt. Farbror Melker och Tjorven håller sig dock på land.

Här kan du läsa mer om Sveriges officiella firande av dagen, ifall du inte firar lokalt.

Glad nationaldag – och må gott,

LG