Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Mera Mobila betalningar – snart dags för WyWallet lanseringen

10 år sedan

Hoppas ni har en bra påskledighet trots det något märkliga vädret, idag hade vi i Stockholm snö?!!

Som ni vet så händer det mycket angående mobila betalningar och jag och några av mina bloggkollegor har tagit upp det ur olika aspekter här på bloggen. För drygt 2 veckor sedan lanserade vi bla en marknadskampanj med iZettle som kan möjliggöra smartare betalningar för er företagare som är väldigt mobila. Läs gärna mer om det här.

Men det händer mer inom detta område och jag skulle vilja slå ett slag för WyWallet som vi i samarbete med de övriga operatörerna kommer att lansera i juni. WyWallet är en mobil plånbok där du som företagare (eller privatperson) kan göra bla följande:

Betal – SMS
Nu kan även du med företagsabonnemang köpa bussbiljetter, parkeringsbiljetter och rösta på Idol via SMS och betala via WyWallet-konto, kort eller faktura. För de SMS-köp som ska betalas av jobbet kan en specifikation skrivas ut på wywallet.se.

Person-till-person-överföringar
Perfekt för att dela notan på restaurangen. Skicka över 100 kr direkt i appen till den som betalat (oavsett operatör). Allt du behöver är mottagarens mobilnummer. Har inte mottagaren WyWallet så skickas ett SMS som berättar att 100 kr har överförts och hur mottagaren ska göra för att komma åt pengarna.

Ladda kontantkort
Använd appen för att ladda på barnens kontantkort, oavsett operatör.

Web och appar
De företag som har webshoppar och appar bör ta kontakt med WyWallet för få in ett betalningsalternativ på deras mobila web, app och på deras vanliga websida som kommer att öka deras försäljning och konvertering.

WyWallet är en uppföljare till Telia Mobil Plånbok som ju redan finns. Bla måste vi som Telia anställda använda oss av Telia Mobil Plånbok för att tex kunna åka tunnelbanan med hjälp av betal-sms om vi nyttjar våra tjänsteabonnemang. Väldigt smidigt tycker jag.

Läs gärna mer om WyWallet här.

Fortsatt skön påskledighet,
Jessica

2 Kommentarer

  1. Gäst 10 år sedan

    Kampanjen iZettle  med gratis kortläsare förstod jag inte riktigt. Den får man ju gratis från iZettle ändå?? 

  2. Idag lanseras WyWallet – en ny mobil betalningslösning | Bättre Affärer 9 år sedan

    […] viktig och tydlig trend i år (läs bla mer om iZettle här och mer om förhandsinfo om WyWallet här). Det finns en del olika tekniker och lösningar för att lösa detta men syftet är i stort […]