Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Ni kunder har ökat ert resesurfande i Europa med 137%

10 år sedan

Min kollega LG Wallmark skrev här på bloggen i förra veckan om att han ser allt fler som surfar med sin mobil eller surfplatta på flygplatserna när han är ute och reser. Det kan jag också bekräfta då vi ser att de lanseringar vi gjort kring kostnadskontroll och lägre roamingpriser i Europa har gjort att datatrafiken inom Europa ökat med hela 137%. Om vi tittar på de nordiska och baltiska grannländerna så ökade surfandet med 164 procent efter lanseringen av roamingtjänsten Surf Abroad.

Det visar att det finns ett stort behov av att kunna vara uppkopplad och använda sina mobila devices (smartphone, surfplatta eller PC) är väldigt viktigt för många av er kunder. Man vill kunna fortsätta att jobba smart och effektivt när ni är på resande fot.

Lite kort info om vårt erbjudande Surf Abroad. Surf Abroad är Telias samlingsnamn för mobilsurf för kostnadskontroll utomlands med maxtak för en viss mängd datasurf. Kunden får total kostnadskontroll eftersom ett sms skickas från Telia när kunden behöver handla mer data för fortsatt surf. I maj 2011 sänkte Telia roamingpriserna i Norden och Baltikum med upp till 90 procent för kunderna. I oktober 2011 sänkte Telia även priserna inom Europa och lagom till julsemestern sänktes roamingpriserna i Thailand och Turkiet. Vi planerar för fler destinationer i nära framtid.

Har du testat att vara uppkopplad när du varit på resa utanför Sverige?

Vi hörs snart igen,
Jessica