Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Emma kör nu 4G och blir glad för det. Jag också!

10 år sedan

Som ni vet så är ju Emma (Wiklund) vår nya ambassadör för smart och effektivt arbetssätt. Emma syns bla  i vår reklam och är med oss på olika kundevent såsom det otroligt lyckade C2B som många av mina bloggkollegor skrivit om här på bloggen.

Emma har också ”telifierat” sitt kontor och har då bla skaffat ett 4G mobilt bredband. Hon skrev i veckan efter att ha testat det att ”4G äger” på ett inlägg på Facebook Företag. För med 4G kan du som företagare få upplevelse av vad ett riktigt mobilt bredband kan bidra med – snabb åtkomst till både e-post, applikationer och andra program på ditt hemma kontor eller på ditt mobila kontor. Liksom att du kan köra smarta videomöten oavsett var du är (förutsatt 4G täckning).

Följ gärna Emma via vår Facebook sida som du hittar till här.

Vi hörs snart igen,

Jessica

3 Kommentarer

 1. Christer 10 år sedan

  Hej
  En fråga,bor i en ort utefter E-14(Fränsta),prioriterar ni utbyggnad efter vägarna eller går ni enbart efter storleken på orten/staden,eller hur gör ni.Vi är nr 639 i storleksordning.
  Det finns ju redan fiber dragen förbi här,så det borde ju gå ganska snabbt att ”koppla på” när ni en gång kommer hit..?

  1. Jessica Levin 10 år sedan

   Hej Christer,
   Vi går efter storlek men också besöksströmmar påverkar tex så byggs ju i princip hela Öland och Gotland ut liksom många vintersportorter när det gäller årets utbyggnad. på sikt handlar det ju om att täcka in alla samhällen/orter där vi idag har 3G och/eller 2G. men det får vi återkomma om takten på och utrullningen mer i detalj. Följ gärna vår utbyggnad på telia.se/4G.

   Mvh
   //Jessica

   1. Christer 10 år sedan

    Tackar för svaret..
    Ni säger ju 99 procent av befolkningen i slutet på 2012,så det ser ju ganska lovande ut att vi får det snart även här ”ute i bushen”.. 🙂