Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Fördel Windows Phone för dig som företagskund?!

10 år sedan

I dagarna (23/1) släpps Nokias Lumia 800 som är baserad på Windows Phone 7. I många medier har man de senaste dagarna kunnat läsa recensioner om den nya telefonen och över lag får den mycket bra betyg. Jag tycker dock att många recensioner primärt vänder sig till dig som privatperson och mindre till dig som företagsanvändare.

Jag gick därför igenom Nokia Lumia 800 med vår terminalexpert i företagsaffären och här kommer sju fördelar för dig som företagsanvändare:

  • Enkelt och logiskt interface som samtidigt upplevs modern och snyggt designat förenklar användandet. Ger en snabb överblick utan att man måste klicka runt bland en massa olika appar.
  • Nya mobilversioner av Excel, Powerpoint, Sharepoint och Word integrerade tillåter läsning såväl som fullständig editering av dokument.
  • I Windows Phone 7 har du den riktiga Outlook såsom du är van från din dator. Du kan visa din e-post efter konversation och visa alla, olästa, flaggade eller brådskande meddelanden. Dessutom kan du söka efter e-post som inte finns lagrad på telefonen, men som finns på servern och ha flera konton kopplade till applikationen.
  • Du kan visa flera kalendrar från din Exchange-server och webbmail i en och samma vy, där de avtalade tiderna markeras med olika färger för de olika kalendrarna.
  • Full Office 365 integrering i en ”Office Hub” möjliggör enkel hantering av content i molnet vilket gör telefonen till ”ett med din dator och internet”. Du kan bland annat enkelt utan sladdar öppna och spara exakt samma dokument som du senare använder på din dator.
  • Windows Phone förbättrar organisationens investeringar i Exchange Server och minimerar kostnaden för all smartphone-hantering genom att använda vad som redan finns på plats och är beprövat.
  • Med kontakthubben får du en integrerad vy med kontaktinformation från flera källor, till exempel dina adressböcker i Outlook, personliga e-postkontakter och sociala nätverk, vilket gör det snabbt och enkelt att nå viktiga personer.

Många av ovanstående känns otroligt tilltalande tycker jag. Skall bli spännande att testa live snart.

Vi hörs snart igen,

Jessica

One Kommentar

  1. Guide till Windows Phone – del 2 | Bättre Affärer 10 år sedan

    […] Lumia 800. Läs mer om varför Nokia Lumia 800 passar extra bra för företagare i Jessicas inlägg. Hanna [Bättre Affärer] […]