Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Snabba bilar och arga fåglar, Telia C2B närmar sig….

10 år sedan

Du som läser denna blogg vet säkert numera vad C2B står för. Vårt stora företagsevent den 7 februari! Och vad innebär min rubrik, ”Snabba bilar och arga fåglar…” Är du nyfiken, läs mer om eventet här. Temat i år ”Se kontrasternas möjligheter”.

Intresset är otroligt stort, redan nu har nästan 600st anmält sig, fördelat mellan i Stockholm, Göteborg och Malmö. För så är det tänkt, ett event på tre orter, samtidigt!

Riktigt spännande ska det bli.

Jag deltar i både innehållsgruppen för eventet och ansvarar även för mötesarenorna, där ambitionen för det senare är att ta all den inspiration, idéer och  fakta som förmedlas i plenum, till konkret handling i mötesarenan/utställningen.

På så sätt att du på plats kan se, pröva och enkelt förstå verksamhetsnyttan i det som visas/demonstreras. Till detta tillkommer en hel del nyheter, det vill jag lova redan nu. 

Vi kanske ses då?

Jag har fördelen att kunna ta ledigt över Jul och Nyår vilket jag också tänker göra. Jag är därför åter på bloggen i början av januari…

Passar därför på att också önska dig en riktig God Jul och ett Gott Nytt År!

Hälsningar

Lars

PS. Har du missat några av våra webbinarier, varför inte passa på när det kanske lugnat sig på jobbet? www.telia.se/webbinarium DS