Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

LinkedIn på svenska

10 år sedan

För cirka två veckor sedan lanserades LinkedIn på svenska. Om du inte redan har bytt språk från engelska till svenska kan du göra det genom ett val längst ned i hemsidans högra hörn.

Det finns idag fler än 800 000 svenska användare på LinkedIn. Ariel Eckstein, vd för LinkedIn, Europa säger i ett pressmeddelande att svenskar, tillsammans med andra nordbor, är de mest aktiva användarna av LinkedIn i hela Europa. Extra roligt är det nu då att man kan använda LinkedIn med svenska som språk. De flesta som jag har mött på LinkedIn skriver på engelska. Kanske beror det på att man vill knyta internationella relationer, men jag tror att en stor anledning är att systemet har varit på engelska. Frågan är om fler och fler kommer att gå över till att skriva på svenska nu när systemet också är på svenska. Hur kommer du att göra?

Pst… Du har väl inte missat att LinkedIn finns som app för bland annat iPhone och Android? Här kan du läsa en recension av LinkedIn-appen för iPhone och här kan du se vilka plattformar som LinkedIn-appen finns för.