Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Två nya bloggare på Bättre Affärer!

10 år sedan

Från och med idag så kommer jag Hanna Karlsson och min kollega Jimmy Asklund att börja blogga här på Bättre Affärer. Jag och Jimmy bloggar även på Telias blogg Smartare Vardag där vi skriver om smartphones i alla dess former. Kunskapen om smartphones, appar och surfplattor plockar vi med oss till Bättre Affärer och de flesta av våra inlägg kommer du att finna under kategorin Teknik.

Jimmy Asklund och Hanna Karlsson.

Vi kommer bjuda på inlägg om det senaste bland smartphones och surfplattor, men även om bra appar som kan vara intressanta för er i företagsvärlden. Vi kommer även hålla ett öga på spännande nya webbtjänster som dyker upp, samt hur man kan göra sin arbetsdag mer effektiv och mobil. Vårt mål är att skriva inspirerande blogginlägg som ni kan ha praktisk nytta av i ert arbetsliv!

Vi ses i kommentarsfältet!