Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Att bli bjuden på middag på Kungl. Slottet i Stockholm

10 år sedan

Det är inte ofta som jag får brev med posten nu för tiden, därför tyckte jag att det var extra spännande. Jag öppnade brevet samtidigt som jag tänkte ”vilket fint frimärke, jag tror inte att jag har något liknande med Stockholms Slott, jag tror att jag sparar det”.

Jag drar ut innehållet, fyra A4:ror i gammaldags ljusgul färg och läser ”Catherine Karagianni” mitt namn högst upp, handskrivet med blyertspenna och direkt under

INBJUDAN

”På uppdrag av Hans Majestät Konungen Carl XVI Gustaf har vi nöjet att inbjuda dig till The Royal Environmental Professors Symposium: Faith in the Future – How science can help in meeting environmental Challenges. Symposiet äger rum på Kungl. Slottet i Stockholm”.

Syftet med symposiet är att ge deltagarna en chans att reflektera och diskutera men också berika sina personliga nätverk och inspireras i miljöarbetet framöver.

Inbjudan är personlig och har gått ut till forskare, beslutsfattare och opinionsbildare och jag är en av dem.

Jag tittade på programmet med alla dessa föreläsare från alla världens hörn och bara undrade ”hur det kommer sig att jag är en av dem som får förmånen att ta del av det och sen bjuder de också på middag på Slottet”

Jag måste erkänna att jag känner mig smickrad och stolt att jag är en av dem som kommer att vara där. Fråga mig inte varför jag är stolt för att jag har inte just nu ett bra svar men jag är det.

Jag lovar att jag kommer att berätta vad det kommer att sägas på symposiet och hur det känns, om det känns något, att äta middag på slottet.

Vi hörs snart igen, Catherine

 

One Kommentar

  1. Kundsynpunkt kom in till ”Tyck om Telia” | Bättre Affärer 10 år sedan

    […] texten var det inte svårt att förstå att det gällde mig. Det var jag som berättade om ”Att bli bjuden på middag på Kungl. Slottet i Stockholm” för några veckor […]