Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Telia Webbinarium, idag på temat Molnet. Se sändning här

10 år sedan

Idag hade vi höstpremiär på Telia webbinarier, på temat Molnet.

I och med att jag varit en hel del involverad, och även med i sändningen, så känns det riktigt kul att ha kommit igång med dessa webbinarier efter sommaruppehållet, framförallt nu när vi kör med ett litet annat format.

Tre sändningar hade vi i förmiddags på temat Molnet (som du för övrigt kan se i efterhand på vår webbinariesida här)

– Ett webbinarie främst för entreprenörer/företagare. Bland annat inslag om Office365, ett annat från Telias  frukostmöte där  flera företagare berättade hur de använder molntjänster. I sändningen tar vi även upp ett par säkerhetsfrågor. Du kan se sändningen på bloggen, längre ned.

– Ett annat framförallt för dig som jobbar inom större företag, där vi bland annat visar en mötestjänst, att dela dokument till dig som är med via smartphone, platta, lap-top. Panel om molnet och att tänka på, allt från kundupplevelser till säkerhet

– Och en sändning för dig som främst  jobbar inom offentlig sektor, om att Molnet är fysiskt och kan tas på, säkerhet men även vikten av bra infrastruktur och hur möta medborgarnas krav.

Varje webbinarie är ca 15 min.

Ta en titt tycker jag, antingen på länken ovan eller så kan du se programmet för mindre företag här nedan. Återkoppla vad du tycker, det är uppskattat

Hälsningar

Lars

2 Kommentarer

  1. mogna kvinnor 10 år sedan

    fina inlägg, tack för att dela detta.

  2. Rikard Utkovic 10 år sedan

    Intressant