Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Effektivt arbetsätt är en verklighet för Per Holknekt

10 år sedan

Per Holknekt kom ut till Farsta igår och berättade om sitt sätta att få tiden att räcka till” allt det där mysiga, ni vet”.  Att verktygen som han en gång i tiden var lite motståndare till och som han beskriver som saker jag inte vill bry mig om. Saker som trots allt gör att man kan få en 16 timmars arbetsdag att blir klar på 8 timmar.  För just så beskrev han sin egen relation till den it och tekniken som han inte riktigt har intresset och tiden för men uppskattar att andra bryr sig och får det at fungera som göra han liv lite enklare.

Per var med på kontoret i Farsta när vi visade upp våra tjänster och office 365 ihop för våra kollegor som jobbar där. Men det som sätter sig mest i huvudet är att han är som person precis så som man ser honom i våra filmer. Och som han beskriver det, jag är bara mig själv och nu kan jag var där jag vill därför att affären har jag alltid med mig även om det för stunden är i en roddbåt fiskande efter en höstgädda.

Förutom att han delade med sig av sina egen erfaren heter från sitt liv som företagare och hur det har förändrats och blivit en allt mer flexibel tillvaro med fler möjligheter så han Per även utmana några av oss på Pingis i Xbox.

Pingisutmanaren

Här utmanas Per av Gunnar Reinholdsen på Telia som även var dagens värd för lanseringen.

Vi hörs

Patrik

One Kommentar

  1. Anna Conradson 10 år sedan

    Hej Patrik!
    Tipsar att du läser igenom ditt blogginlägg innan du publicerar – det var sjukt svårt att läsa med alla slarvfel och knepig meningsuppbyggnad. Inte riktigt det ni vill förmedla eller hur? 
    /anna