Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Telia och Office 365 effektivt arbetssätt för alla.

10 år sedan

Idag lanserar vi vårt första erbjudande tillsammans med Microsoft Office 365 något som vi har jobbat intensivt med under en ganska lång tid. I somras berättade vi att Telia kommer att erbjuda O365 till sina företagskunder men att vi har avvaktat med att lansera till i höst. Och det är ganska paradoxalt att ett erbjudande som skall göra det enkelt för företag att få tillgång till kvalitet av kommunikation, service och support skall ta så mycket tid och arbete. Mycket jobb men samtidigt otroligt kul och spännande mycket för att teamet som jobbat med det varit enormt engagerade under hela resan. Men framför allt för att det har handlat om att göra någonting nytt och göra riktigt bra kommunikations och samarbetstjänster tillgängliga för alla företag inte bra de största med den högsta IT-kompetensen och den största IT-avdelningen.

Nu ville vi fokusera på små företag och deras behov. Jag gillar inte uttrycket små företag det är lika mycket företag som stora men bara i mindre skala. Men att hitta bra kommunikations och It stöd är inte alltid så lätt både ur ett kostnadsperspektiv men lika mycket ur ett kompetens och tillgänglighetsperspektiv speciellt inte om man är ett mindre bolag. När vi idag lansera ett gemensamt erbjudande med Office 365 och Telias kommunikationstjänster så var det viktigt att få till en helhet den som riktigt stor har men på det mindre företagets villkor. Därför har vi lagt vikten vid att ge stöd från första början genom hela resa, att välja rätt tjänster men även stöd för migrering att komma igång och att få support för enskilda användare. Från start kommer du som företagare att hitta en lösning som både erbjuder mail, kontakter och kalender men även kommunikation för att dela dokument med andra. Tillgång till chatt samt video som stöd för mötet med kunder, partners eller medarbetare. Med Office paketets funktioner som Word och Excel samt möjligheten med Sharepoint som egen dokumentlagring eller intern webb så samlas allt på ett ställe. Ihop med olika kommunikationstjänster fast och mobila så kommer du att kunna röra dig fritt med ständig tillgång till företagets mail eller dokument och jobba där det passar dig bäst för stunden. Vi har haft igång tjänsterna ett tag nu och på så väl 3G som trådlöst nät typ Home run så blir det kanon kvalitet både ljud och bildmässigt när man köra video möten.  Mer om erbjudandet olika tillval hittar du här. Vi kommer att komma tillbaka med fler tjänster och lösningar som ytterligare stödjer bättre affärer, det här var startskottet för något nytt – kommunikation för företag som det borde vara. Den 25 Oktober kommer vi att köra ett Webb event där du kan lär dig mer om hur Office 365 kan underlätta i din affär.

Vi har kallat det ”Effektivt arbetssätt” som framförallt handlar om att göra rätt saker men även att få tiden att räcka till lite mer.

Tid som värdesätts av kunder så väl som nära och kära.

Vi Hörs

Patrik

 

4 Kommentarer

 1. Jonas 10 år sedan

  Grattis till lanseringen, bra jobbat. MVH Jonas Améen

  1. Patrik Ugander 10 år sedan

   Tack Jonas, det känns riktigt roligt och vi ser fram emot att få utveckla detta vidare med våra kunder. 

 2. Sorgens dag | Bättre Affärer 10 år sedan

  […] var glädjens dag då vi lanserade Office 365 tillsammans med Microsoft. Idag är det sorgens dag då man vaknade […]

 3. Adnan Berberovic 10 år sedan

  Looking good! Grattis!