Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Inbjudan, höstpremiär Telia Webbinarium, den 7 okt.

10 år sedan

Äntligen, nu kör vi igång höstpremiären med Telia Webbinarium! 

Tre sändningar, samma dag! På temat ”Med huvudet i molnet och fötterna på jorden”, en sändning för mindre företag, en för större och en sändning riktad till dig som främst jobbar inom offentlig verksamhet!

Läs mer och anmäl er här!

Ska bli riktigt spännande tycker jag, vi har ett annat upplägg nu jämfört med våra tidigare webbinarier…  vi har också ambitionen att få in mycket matnyttig information/inspiration på ca 15 minuter!

Delta! Det kan vara värdefulla 15 minuter.

Och kom gärna med konstruktiv återkoppling, både ros och ris.

Ha en trevlig helg

Hls

Lars

3 Kommentarer

 1. Klaus 10 år sedan

  Om du titulerar dig Marketing Business Manager så tycker jag att det är skrämmande att du inte ens orkar skriva hälsningar, utan väljer att skriva hls. Artigheter skall vara genuina, inte slappa, tröttsamma och ointresserade. Då är det bättre att du låter bli.

  1. Lars Neckman 10 år sedan

   Hej Klaus,Jag hoppas du tror mig när jag säger att anledningen till min fras absolut inte är av brist på ord. Jag drivs av ett stort engagemang, och vill gärna att det ska framgå så att läsare/kunder känner intresse för de olika möjligheter vi erbjuder.Jag ska verkligen ta mig en funderare på dina ord eftersom mitt syfte tydligen inte riktigt gått fram som tänkt,Med vänlig hälsningLars

 2. Lars Neckman 10 år sedan

  Hej Klaus,Jag hoppas du tror mig när jag säger att anledningen till min fras absolut inte är av brist på ord. Jag drivs av ett stort engagemang, och vill gärna att det ska framgå så att läsare/kunder känner intresse för de olika möjligheter vi erbjuder. Jag ska verkligen ta mig en funderare på dina ord eftersom mitt syfte tydligen inte riktigt gått fram som tänkt,

  Med vänlig hälsning

  Lars