Om att inspirera kring effektivt arbetssätt!

Som min kollega Lars Neckman tagit upp i ett blogginlägg här på bloggen så pågår just nu en kampanj som vi kallar Effektivt arbetssätt. I kampanjen tar vi hjälpa av Per Holknekt, ”mångsysslare” och syftet med den här kampanjen är att visualisera och inspirera kring effektivt arbetssätt och att det numer går att jobba i princip var som helst.

Under en tid har jag också sett ett mer internt behov av att inspirera kring ett mer flexibelt (och mobilt) arbetssätt för att på det sättet kunna visualisera möjligheterna med våra tjänster för våra säljkanaler men också för våra kunder, partner och leverantörer i olika sammanhang.

Så förra måndagen hade vi också lansering av denna inspirationsfilm – det är 4 minuter som inspirerar och tydliggör möjligheterna med våra tjänster och jag ser personligen fram emot att få använda mig av den filmen i olika sammanhang framöver i både interna och externa sammanhang där jag mer konkret och visuellt visar att arbetslivet är under förändring och platserna där arbetet utförs finns överallt och att vi därmed blir allt mer nåbara och effektiva.

Vi hörs snart igen,

Jessica

Jessica Levin

Ansvarig för mobila kundupplevelsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>