Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Musiksätt Sverige: Hur låter din ort, eller kontor?

10 år sedan

Har du någon gång känt att en ort eller plats får dig att tänka på en melodi? Eller att du skulle vilja sätta en melodi på en plats?

Är du på t.ex. Facebook? Brukar du där tagga vänner och platser m.m.? Använder du Spotify? Om Ja på dessa; Grattis, nu presenterar vi tjänsten som gör det möjligt för dig att ”musiktagga” en ort eller plats!

Titta in på musiksattsverige.telia.se och se hur redan vissa orter ”musiksatts” och få inspiration. Du kan även söka upp sidan Musiksätt Sverige på Facebook.

Hur fungerar detta?  Musiksättsverige.se nås både via mobilen och via datorn. Användare behöver inte ha Telia för att använda tjänsten, men Spotify Premium behövs för att kunna höra hela låtar. På datorn kan man antingen söka fram en adress eller zooma sig fram på kartan tills man hittar den plats som man vill musiksätta. Den mobila sajten är baserad på Facebook places och här är det alltså places som musiksätts. När din musiksättning har registrerats kan andra användare gilla på den. Enligt herren på täppan-logik är det den musiksättning för den aktuella platsen som har flest ”likes” som också är den platsens officiella låt.

Hur låter Leksand? Hur låter Kiruna? Hur låter Malmö? osv osv. Spännande att se hur du och andra tycker att din ort, eller byggnad låter?

Må gott,

LG