Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Telia Trends – nu även på webben

11 år sedan

Du som hängt med här vet att vi nu i år tagit fram en app som hjälp för dig att ge oss din syn på telekom(relaterat), vilket är viktigt för vår utveckling, och därigenom säkra att vi erbjuder det du behöver. Samtidigt som du får möjlighet att vara med och, på ett enkelt och ”underhållande” sätt, vara med och påverka IT- och telekomutvecklingen.

I detta inlägg berättade jag att vi först satsade på den mobila appen för Trends, men att även en webbapp skulle komma. En webbapp gör det möjligt för de som ännu inte skaffat en smartphone att ändå vara med i vår panel och ge sin syn på framtid – och nutid.

Och nu har den kommit, klicka på denna länk: www.telia.se/trends eller tipsa vänner och bekanta som du tror skulle gilla att vara med och påverka.

Må gott,

LG