Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Deklarera via Iphone eller Androidmobil

11 år sedan

Fram till i onsdags eftermiddag hade redan 2,8 miljoner personer deklarerat elektroniskt. Jag är inte en av dem. Jag brukar alltid deklarera i sista sekund. Jag kommer ihåg att när det inte fanns möjlighet att deklarera elektroniskt då jag vara en av dem som åkte till Skattehuset och var där 23:45 och jag lovar jag var inte ensam där. Det var lite som folkfest, alla gick där och var glada, pratade med varandra. Men det var då det, nu skulle jag aldrig komma på iden att åka dit. Det är så bekvämt att sitta vid köksbordet och deklarera och sen trycka på en knapp och det är klart.

Man kan deklarera idag med hjälp av dator, SMS eller smartphone. Till och med i onsdags var det 70.000 som använt Skatteverkets gratisapplikation och deklarerat via Iphone eller Androidmobil. Jag hoppas att de ca 4,7 miljoner personer som är kvar att deklarera att de gör det elektroniskt för att det är bekvämt, sparar tid och miljö.

Ha en trevlig Valborgsmässoafton

Vi hörs, Catherine