Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Nya beteenden skapar behov av nytt tänkande!

9 år sedan

Vi har ju sett ett allt större intresse från er kunder att köpa och nyttja smartphones i er verksamhet. Det har jag tagit upp vid en rad tillfällen här på bloggen! Det i sin tur skapar nya beteenden hos er. Ni nyttjar allt mer data via dessa smarta telefoner då ni tex läser och hanterar e-post, synkar kalender eller nyttjar olika applikationer i er (smarta) telefon.

Det gjorde att vi behövde tänka lite nytt där vi utgår från att de flesta av er kunder både vill ha och behöver en kombination av röst och data direkt då ni skaffar smartphone till ert företag. Det är alltså inte två olika beslut för er utan det är ett beslut som hör ihop med ett förändrat smartare arbetssätt.

Vi har sammanfattat det så här: En smartphone utan ett smart abonnemang och ett smart nät är inte mycket att ha! Därför har vi tagit fram tre ”smartphoneabonnemang” där röst och mobilsurf ingår i alla tre. Vilket du skall välja för ditt företag beror på hur mycket du pratar eller mobilsurfar i din verksamhet.

Förra veckan lanserade vi dessa (smarta) abonnemang och du kan läsa mer om dessa här.

Vi hörs snart igen,

Jessica