Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Var med och gör skillnad, Earth Hour 2011

8 år sedan

Nu är det ca tre dygn kvar till att ”Earth Hour 2011” kommer att äga rum den 26 mars mellan klockan 20.30—21.30.

Telia släcker ned fastigheterna i Farsta, Stureplan, Göteborg och Malmö. Vi kommer att påminna, om Earth Hour, alla Telias anställda, 9649 personer, genom att skicka ett SMS på lördagsmorgonen. Budskapet är ”Var med och gör skillnad”. I dag skrev vi också en artikel på engelska om ”Earth Hour 2011” på vårt intranet dit de flesta av TeliaSonera koncernens anställda har tillgång till och uppmanar alla att se på filmen `Home´. Filmen handlar om hur våra konsumtionsvanor påverkar balansen på vår planet, men det ger oss också lösningar och hopp för framtiden. Över hundra miljoner människor har redan sett filmen.

Skicka gärna filmen till flera och du, glöm inte att släcka själv.

Vi hörs, Catherine