Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

4G – nu möjligt för allt fler stockholmare

11 år sedan

Häromdagen på vårt ledningsgruppsmöte så sitter vår nätchef  Tommy Ljunggren och är extra glad, för nu hade 4G även kommit till hans förort utanför Stockholm. För i takt med att vi rullar ut 4G till alltfler städer i Sverige så jobbar vi också med förtätning och utbygnnad i större cirklar i och runt Stockholm och Stockholms län.

Vår utbyggnad av Sveriges mest omfattande 4G-nät och ger alltså nu fler företagare i stockholmsområdet tillgång till världens snabbaste mobila bredbandsnät. Med 4G blir det möjligt för er att använda realtidstjänster som video och bildöverföring, nyttja olika företagsapplikationer och andra tjänster med krav på snabb internetuppkoppling med låga svarstider.

Följande områden i och runt Stockholm har nu tillgång till 4G:
Bandhagen
Bromma
Djurgården
Enskede
Farsta
Gröndal
Hammarby
Hägersten
Högdalen
Kista
Liljeholmen
Nacka
Skarpnäck
Sköndal
Solna
Sundbyberg
Årsta
Älvsjö

4G-täckning finns även i delar av Danderyd, Hässelby, Lidingö, Rinkeby, Sollentuna, Skärholmen, Tensta, Vällingby och Spånga. Läs gärna mer information om aktuell täckning och utbyggnadsplaner finns på  vår 4G webb.