Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Jag är inte unik i mitt val – iPhone 4 toppar 2010 års 10-i-topp lista avseende sålda smartphones!

9 år sedan

Ja jag anade nog att jag inte var så unik med min iPhone 4 men att Apple är så pass dominant under förra året är ändå lite överraskande. Den bäst säljande Smartphone-mobilen hos Telia under förra året var iPhone 4 och i och med att föregångaren iPhone 3GS följer tätt därefter i försäljningsstatistiken var Apple den klart dominerande tillverkaren i Smartphone-segmentet. Detta till trots mot att vi tidvis haft svårt att möta den enorma efterfrågan som varit på iPhone 4. Nedan följer hela försäljnings 10-i-topp för 2010:

1. Apple iPhone 4
2. Apple iPhone 3GS
3. Sony Ericsson Xperia X10i mini
4. Nokia 5230
5. Sony Ericsson Xperia X10i
6. HTC Desire
7. HTC Wildfire
8. Nokia N8
9. Samsung Galaxy Spica
10. Sony Ericsson Xperia X8

Så det blir spännande att följa utvecklingen under året och hur marknaden utvecklas och om Apple lyckas hålla greppet om den svenska marknaden och de svenska kunderna? Det är värt att notera att vi under december månad förra året för första gången under en enskild månad sålde fler Smartphones med Android än med iPhone IOS som operativsystem, något som möjligen kan peka på ett förestående trendbrott?

Vi hörs snart igen,

Jessica