Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Nu är vinnaren till en iPhone 4 utsedd!

9 år sedan

Vi har ju haft en liten kunskapstävling här på bloggen under november månad. Det handlade om att komma ihåg lite från några av de blogginlägg jag haft. I tävlingen nyttjade vi Telia Mobil Respons som är ett utmärkt redskap för den här typen av tävlingar eller kundundersökningar. Vi har nu en vinnare, som förutom äran också vinner en iPhone 4. Vår vinnare svarade rätt på alla frågor samt motiverade hur Telia Mobil Respons kan nyttjas i sitt företags verksamhet på ett bra och smart sätt. Vinnarens motivering och förslag på hur man skulle kunna nyttja Telia Mobil Respons var : ”Kan göra snabba enkäter till vår organisation eller till externa kunder” och det är ju precis så lysande enkelt som det är att använda tjänsten

Så stort grattis i dubbel bemärkelse till Magnus Sonander på Bravida! Kör hårt med din nya smarta telefon och kör hårt med Telia Mobil Respons!

Vi hörs snart igen,

Jessica