Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Utan iPhone en dag Jessica? Testa veckor & månader!

11 år sedan

Jag saknar den!Min bloggkollega Jessica skrev häromdagen ett inlägg hur det var för henne att vara utan en iPhone en dag. Jessica,jag förstår dig, testa att vara utan den i veckor, t.o.m. månader! Första dagen på mitt nygamla liv har redan börjat, och det har funnits bättre dagar…

För några veckor sedan lämnade min iPhone mig för att vandra vidare till evigheten. Lika bra var kanske det, den hade jobbat hårt i hela sitt snart två och ett halvt år långa liv och tog knappt laddning sista tiden, men ack vad jag saknar den. Jag har numera vad som för några år sedan kallades smartphone men där man egentligen bara knappt levde upp till ”phone” delen av ordet, något vidare smart är den inte.

Visst, det finns någon skraltig facebook app till den men interfacet är så svårnavigerat att läsa mail är något man gör allt för att undvika. T.o.m. att ringa på den är krångligt då kontakter med Exchange globala kontaktlista är flera tryck bort.

Frustrationen är fullständig

Då vi har en generell policy att kunderna kommer först fick jag i veckan ett mail från internleverans att jag nog får vänta ett bra tag på iPhone 4. Att byta plattform har jag nog varken råd eller tid med just nu (även fast Windows 7 verkar spännande). Jag måste erkänna att det kändes lite surt att få vänta men kanske det värsta är nog att jag tycker det är helt rätt att prioritera kunderna först, jag är t.o.m. stolt över att vi har det så. Det som är surt är att det gör att jag inte har någon eller något att ta ut min frustration på (förutom kanske Applefabrikerna som inte producerar fort nog).

För frustration det har jag. Jag känner mig helt handikappad, information som jag tidigare hade några knapptryckningar bort och jag nu en evighet ifrån. För att kolla öppettider i en butik får jag springa hem till datorn för. Jag lämnar min vänners facebook meddelande obesvarade då jag inte längre får en notis att de kommit. Musik och framförallt podcasts är inte längre att tänka på och mailen har jag nu fått återgå till datorn för att läsa och framförallt besvara. Att hitta till nästa möte i stan kräver planering. Livet har blivit lite svårare.

Näej, det var inte bättre förr.

/D