Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Idag har jag spelat fotboll mot ”konkurrenterna”! På jobbet!

10 år sedan

Idag har vi gjort en kul grej på jobbet, i ledninggruppen för Mobility i Sverige har vi spelat fotboll mot ”konkurrenterna”. Syftet var att visualisera på ett nytänkande sätt vårt arbete med vår strategiska inriktning och planen för 2011. Vår nätchef vaktade nätet (såklart), vår HR chef var domare och vår högsta chef var lagledare. På topp hade vi sälj och på mittfältet spelade jag och mina affärskollegor. Backlinjen var produkt kompletterat med jurist. Vi mötte våra ”konkurrenter” (för dagen utkädda Telianer). Allt filmades och filmen kommer att ha ‘premiär’ inom ramen för det utbildningsprogram, Mobil 2.0, vi har i vår verksamhet.

Syftet med Mobil 2.0 är att satsa på att bygga kunskap om våra affärer, vår bransch samt de utmaningar vi har och göra det på ett gemensamt sätt. Programmet har pågått i över två år och varje år är det ett antal moduler som ALLA måste genomföra. Vi vet att det här systematiska arbetet har skapat både nöjdare medarbetare och nöjdare kunder (SKI är ett bevis för det).

Det vi gjorde idag var som jag nämnde ovan en kommande modul som har fokus på vår plan och våra utmaningar 2011. Och med tanke på hur kul vi hade idag och att vi vann (såklart:) så hoppas jag att alla medarbetare inom Mobility kommer att ha mycket glädje av denna fotbollsmatch!

Vi hörs snart igen,

Jessica