Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

En dag på jobbet utan min iPhone=en märklig dag!

11 år sedan

En dag i förra veckan var lite extra stressig på morgonkvisten och det var allt från gympapåsar till försvunnen bilnyckel som gjorde att jag i stressen GLÖMDE min iPhone i laddaren i köket. Väl på jobbet så insåg jag mitt misstag men hade inte tiden att vända åter för att hämta min iPhone utan resten av dagen fick jag klara mig utan den. Det blev en mycket märklig dag.

Det är slående hur beroende jag (vi alla!) har blivit av våra smarta telefoner. Förutom det naturliga att prata i telefon så är det ha koll på kalendern (vilket möte är det näst på tur och var), läsa och svara på e-post i de pauser som finns mellan alla möten samt få sms-inloggningsuppgifter till vårt datasystem.

Faktum är att vi i tidigare kundundersökningar har haft en fråga om det här. Dvs hur många av er åker tillbaka hem om ni glömt mobilen och det svarar drygt hälften att de gör. Mobiltelefonen är helt enkelt en av de viktigaste sakerna som du har som redskap i ditt arbete och det blir en märklig utmaning att hantera vardagen på jobbet utan telefonen. Det blev jag väldigt varse den dagen i förra veckan.

Vi hörs snart igen,

Jessica