Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Bloggnätverk för företagsbloggare?

11 år sedan

För ett tag sedan skrev jag detta inlägg: Bloggare i alla företag, förenen eder!

En av de många frågor som driver många bloggar/bloggare är hur få fler läsare? För vissa kan det vara direkt kopplat till ökade intäker genom att kunna säkra annonsering, för andra handlar det mer om möjlighet att nå fler med sina tankar, och få ta del av kommentarer på önskade ämnen.

Jag skrev i samma inlägg om detta med tidfaktorn, och sett ur det perspektivet skulle jag se en stor vits i att tillhöra ett bloggnätverk som direkt ger mig access till relevanta tankar, och som gör att jag inte behöver scanna hela webben varje gång för intressant input. Jag ser ett bloggnätverk som en mötesplats, typ TEDx eller varför inte jämföra med bowling; man går dit för att man vet att de man där möter delar samma intressen. För oavsett hur intressant, dygnets timmar är begränsade.

Läste dessa tankar om vad att tänka på vid start av bloggnätverk samt detta svenska inlägg på samma ämne.

Vad tror du? Finns det utrymme och relevans för ett ”Företagsbloggnätverk”? Som jämförelse kan nämnas att om Blondinbella ser vitsen i nätverksdeltagande kan väl vi?

All for now. Må gott

LG