Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Appsolut på?

11 år sedan

Appsolut Superpraktiskt, var rubriken på DN Ekonomi i söndags. App = En applikation som ger mervärde till din mobiltelefon (smartphone).

Jag tror inte jag behöver förklara detta med appar ytterligare, då jag märkt av engagemanget som mina bloggkollegor får på ämnet vid kopplade inlägg. (För dig som inte är bekant med detta, varsågod, Wikipedias förklaring.)

Min reflektion blev snarare en undran när jag läste DNs tips om appar att ha koll på. Jag var nämligen medveten om de flesta av dem, och har redan många av dessa i min iPhone. (En av mina appar fanns dock inte med; franska slott i Loire-dalen. Vi talar gamla minnen 😉 )

Gör detta mig till ”på” eller (enbart) ”mainstream”? (Inte för att det påverkar något för någon, snarare en temperaturmätare.)

All for now. Må gott

LG