Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Ständigt på språng och aldrig utan min iPhone

12 år sedan

Det har snart gått fyra veckor sedan jag kom tillbaka från min kombinerade semester/föräldraledighet och det har varit ett otroligt uppskruvat tempo och det blir väldigt sällan att jag befinner mig vid mitt skrivbord i Farsta. Istället spenderar jag mycket tid på väg till eller ifrån flygplatser, tågstationer och på olika Teliakontor i både Sverige och Finland.

Det är ju ofta så att det blir rivstarter efter sommarledigheten (och julledigheten också för all del) men det jag funderar på är hur klarade man detta innan man hade en smartphone? Det förstår jag inte nu. Min iPhone är min bästa vän och den är alltid med mig. Med hjälp av min iPhone praktiserar jag mobilt arbetssätt 2.0. Med det menar jag att jag allt oftare lämnar PC:n hemma och istället läser/skickar jag mail, ringer, sms:ar, läser internet och bloggar med hjälp av min iPhone.

Jag pratade med min chef (Erik Hallberg) idag och gick igenom lite inför ett kundevent vi skall ha i Göteborg nu på måndag. Min chef menar att han numera läser/skickar över 80% av hans mail med hjälp av en smartphone (Erik har en Samsung och är mycket nöjd med den, så nöjd så jag funderar på att testa den framöver). Jag är inte riktigt uppe i 80% om vi ser till ett genomsnitt även jag vissa dagar, som idag, når 100%!  Hade jag inte haft min iPhone (smartphone) så hade jag inte kunnat vara lika tillgänglig och jag är övertygad om att jag med detta utmärkta redskap blivit mer effektiv. Jag vet att jag inte är ensam heller. Vi ser en mycket tydlig trend i våra nät, allt mer datatrafik går i näten och det är användningen av smartphones som driver detta till stor del.

Vår gemensamma aptit på ett effektivt (mobilt) arbetssätt skapar en stor aptit på bandbredd! Mer bandbredd skapar således möjligheter till ännu bätte affärer.

Vi hörs snart igen,

Jessica