Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

100 000 unika – du är inte ensam

11 år sedan

Du kanske kommer ihåg att jag skrev företagsbloggrelaterat häromveckan, och hur relevant en företagsblogg ses.

Kopplat relevans passade jag på att kolla in Google Analytics och hur många unika besökare vi haft till bloggen sedan vi startade i januari. I helgen fick vi vår 100 000:e unika besökare! Kanske var det du? 🙂

Jag vet inte vad du tycker, men jag tycker det är mycket, även om på åtta månader. I alla fall låter det mycket i mina öron kopplat att vi som bekant inte har gjort någon direkt annonsering för bloggen eller köpta sökord, utan den i stort har vuxit organiskt. Alltså på relevans.

Självklart skulle jag vilja veta hur mycket dessa 100 000 läsare har delat med sig av materialet och tipsat andra om att hitta hit; det är mycket relevant info. 40% är i alla fall återkommande besökare vilket jag hoppas indikerar relevans 🙂

Som en jämförelse för dig som inte har någon som helst koll på detta med antal unika läsare, så släppte t.ex. branschtidningen Resumé förra veckan att de hade 93 576 unika läsare – i veckan.

Men som sagt tidigare; vi som bloggar här kommer att fortsätta att skriva om aktuella saker från vårt perspektiv, och vi hoppas förtjäna ditt intresse och deltagande även framöver. Relevans och öppenhet. Och, vi tar gärna emot tankar på områden där du kanske skulle vilja veta mer om/från Telia och telekom. Personligen lyssnar jag såklart gärna till tips om hur vi kan öka och bli relevanta för 100 000 läsare PER MÅNAD. Because we´re worth it? 🙂

Inom kort kommer ett inlägg om bloggande som arbetsuppgift där jag gärna vill höra dina tankar. Kolla in här snart igen, eller ännu bättre, prenumerera via RSS så missar du inget.

Coniuncti fortes!

All for now. Må gott

LG