Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Numer lycklig användare av en iPhone 4

9 år sedan

Jag tillhör en lycklig skara och har från igår en iPhone 4 som min primära telefon, eller telefon och telefon, det är ju egentligen mer korrekt beskrivit en liten dator. Jag har ännu inte hunnit upptäcka så mycket skillnader mot min gamla iPhone förutom det självklara att batteriet är oändligt mycket bättre än vad det var (är) på min gamla. Två års användning hade onekligen satt sina spår när det gäller batterikapaciteten. Men menyer och gränssnittet är sig likt och varför ändra ett vinnande koncept? Om några veckor får vi se om jag märkt av några stora nyheter som jag har nytta av i det mobila arbetssättet som präglar min vardag.

Måste dock erkänna att själva bytet av telefonen har präglats av lite strul. Jag var på resande fot med min gamla telefon (den nya låg på kontoret i Stockholm) när den helt plötsligt la av helt. Det stod oroande ”ingen service” en lång stund och ett tag trodde jag att hela vårt nät stod still. Märkte dock snart att mina kollegor kunde prata som vanligt så jag anade att det var något med bytet av simkortet (iPhone 4 kräver ju ett microsim). Problemet var att mitt gamla simkort hade avaktiverats utan att jag styrde tidpunkten och vid det tillfället detta hände var jag långt ifrån både mitt nya simkort och min nya telefon. Hade dock turen att befinna mig i närheten av Telias Butik i Kristianstad och där kunde de på ett utmärkt sätt hjälpa mig att få igång min telefon igen.

Det var roligt och nyttigt att vara kund hos sig själv och jag blir varm i hjärtat när jag tänker på vad de kan hjälpa till med i butikerna. För ni vet väl om att vi har ”kom igång diskar” i alla våra Telia Butiker? Där kan du som kund få hjälp att komma igång med dina mobila tjänster så ditt mobila arbetssätt blir smidigt och enkelt som möjligt.

Så trots lite strul, eller kanske pga av lite strul, så är jag en mycket lycklig användare av en iPhone 4. Min tro är att den kan bidra ännu bättre till en smidigare vardag för mig och klart är att den är en förutsättning för mitt mobila arbetssätt, det blev jag mycket medveten om i Kristianstad häromdagen.

Vi hörs snart igen,

Jessica