Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Du har väl inte glömt att anmäla dig till Klimatpaktens årskonferens 7 september?

10 år sedan

Jag vet att Klimatpakten är ett samarbete mellan Stockholms stad och företag verksamma i Stockholmsregionen. Syftet är att staden och näringslivet kraftsamlar för att minska klimatpåverkan från oss som lever och verkar i staden

Jag tycker att Klimatpakten borde vara öppen för alla företag oavsett adress. Jag har tagit upp detta med Ulla Hamilton men vi får se vad det blir av det.

Den 7/9 kommer det att delas ut årsrapport där alla 127 företag som ingår i Klimatpakten berättar kort om sitt miljöarbete. Läs mer här.

4 Kommentarer

 1. Gunilla Almesaker 10 år sedan

  Hej Catherine,
  Det är mycket viktigt det arbetet som tas upp genom Klimatpakten och i dina inlägg.

  Jag har försökt nå dig på telefon idga men ej lyckats. När Du läser det här hoppas jag att Du kan SMS:a till mig om när vi kan få kontakt. Mitt ärende berör Grön IT-lots och planering av en virtuell konferens i november. Jag finns på 0707 29 01 99. tack på förhand och för allt Du gör inom klimatområdet.

  mvh/Gunilla Almesåker

  1. LG Wallmark 10 år sedan

   Hej, jag hoppar in och ger ett snabbt svar då jag vet att Catherine är ledig, och inte är åter på några veckor, men att hon skulle försöka kolla av bloggen av och till.
   Om du vill få tag på henne raskt, råder jag dig att kontakta Telias vx på tel 90 100 och be att få hennes mobilnummer så kan du messa henne direkt.
   Lycka till,

   LG Wallmark

 2. Gunilla Almesaker 10 år sedan

  Hej Catherine,
  Det är mycket viktigt det arbetet som tas upp genom Klimatpakten och i dina inlägg.

  Jag har försökt nå dig på telefon idga men ej lyckats. När Du läser det här hoppas jag att Du kan SMS:a till mig om när vi kan få kontakt. Mitt ärende berör Grön IT-lots och planering av en virtuell konferens i november. Jag finns på 0707 29 01 99. tack på förhand och för allt Du gör inom klimatområdet.

  mvh/Gunilla Almesåker

  1. LG Wallmark 10 år sedan

   Hej, jag hoppar in och ger ett snabbt svar då jag vet att Catherine är ledig, och inte är åter på några veckor, men att hon skulle försöka kolla av bloggen av och till.
   Om du vill få tag på henne raskt, råder jag dig att kontakta Telias vx på tel 90 100 och be att få hennes mobilnummer så kan du messa henne direkt.
   Lycka till,

   LG Wallmark