Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Snabb, snabbare 4G – idag lanserar vi 4G i Göteborg

9 år sedan

Idag blir Göteborg världens fjärde stad med ett kommersiellt 4G nät. Så from idag kan företagare och privatpersoner i Göteborg surfa i världens snabbaste mobila bredbandsnät. Med hastigheter på upp till 80 Mbit/s blir det enkelt att använda realtidstjänster som tex rörliga bildöverföringar som video konferenser och man kan enkelt få tillgång till företagsapplikationer som ofta kräver en internetuppkoppling med snabba responstider i nätet.

Vid lanseringen idag täcker 4G nätet stora delar av centrala Göteborg.

Vi vill också passa på att bjuda in dig som företagskund i Göteborg till en inspirationslunch den 6 september som kommer att handla om 4G och hur ni kan använda er av de mobila tjänsterna på ett nytt sätt för att sänka kostnaderna och öka er effektivitet. Så kom och låt dig inspireras och testa världens snabbaste mobila bredband.  Det enda som krävs är en anmälan och här kan du anmäla dig.

Vi hörs snart igen,

Jessica