Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Oj vad snabbt det blev måndag igen

11 år sedan

Och inte vilken måndag som helst utan min första ”riktiga” arbetsdag på sex månader. Jag har ju varit hemma på en kombinerad föräldraledighet och sommarsemester och det har varit superhärligt. Men nu är jag jättesugen på att börja jobba igen på riktigt, jag har verkligen ett otroligt kul och spännande jobb i en spännande bransch. Jag har ju fuskjobbat lite under min tid hemma, men det har alltid varit på mina villkor och tack vare moderna arbetsverktyg och ett mobilt arbetssätt så har det fungerat utmärkt.

Min iPhone och min bärbara dator i kombination med 4G (fungerar utmärkt där jag bor) och 3G (fungerar utmärkt i stugan) så har jag hela tiden kunnat koppla upp mig och följa mail, intranätet och komma åt gemensamm dokument och genemsamma applikationer (tex våra SAP system för fakturagodkännande och HR data). Men from med idag är det allvar på riktigt som gäller och som vanligt efter sommarledigheten då alla är tillbaka så blir det en rivstart. 

Den här hösten kommer bli spännande och det finns mycket på agendan tex fortsatt utbyggnad av 4G och alla de möjligheter som finns med den tekniken. Dessutom utvecklingen inom smartphones och då även självklart iPhone 4 som ju lanserades nyligen. Antalet smartphones har ju fullkomligen exploderat den senaste tiden  (försäljningen av smartphones ökade med 380%!! i Q2 i år jämfört med Q2 förra året och hela 37% av alla nya telefoner som säljs nu är smartphones). Sedan har vi fortsatt utveckling av erbjudande inom UC och ”molnettjänster”. Vi har M2M partnerprogrammet som går in i fas 2. Osv osv…

Så det blir en kul och innehållsrik höst med många möjligheter till bättre affärer för både er och oss. Så det var kul att det blev måndag igen.

Vi hörs snart igen,

Jessica