Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Nu är det knappt 3 timmar kvar till iPhone 4 kan bli din

12 år sedan

I natt kl 00.01 så startar försäljningen av iPhone 4. Det har LG Wallmark redan skrivit om idag här på bloggen men det tål att upprepas. Butikerna i Stockholm (Kungsgatan 36), Göteborg (Kungsportsplatsen 2) och Malmö (Södra Förstadsgatan 7) har nattöppna butiker och även på vår webb går det bra att beställa med start från 00.01. I natt kommer vi också att sitta live via vår iPhone blogg, där bla Erik Hallberg (chef för Mobilitetstjänster i Sverige) kommer att svara på era frågor.

Utifrån tidigare lanseringar av iPhone och det förhandsintresse som är för den nya modellen så tror vi att det kan bli köer även i år på att få köpa en ny iPhone.  Var därför ute i god tid om ni vill ha en iPhone 4 redan imorgon. Samtliga av våra säljkanaler kommer ha iPhone 4 till försäljning men risken är stor att  vi snabbt kommer att sälja slut första leveransen som innehåller svarta 16 och 32 GB mobiler. Ni kunder som önskar en vit  kommer att få vänta till början av september.  Nu till en början kommer det att ske leveranser varje vecka för att möta efterfrågan. 

Vi hörs snart igen,

Jessica

4 Kommentarer

 1. Mikael 12 år sedan

  Ja de tre timmarna hade man inget som helst nytta av att sitta uppe och vänta på att kunna beställa några nya Iphone 4 till Jobbet, fullständig katastrof att man glömt att uppdatera så vi med företagabonnemang kunde beställa via webben också… skärpning gå inte ut med priser på företagabonnemang om ni inte vill sälja.

  1. Jessica Levin 12 år sedan

   Vet inte om det blivit någon missuppfattning från din sida eller om du gick in på ”privat” fliken på telia.se för kl 00.01 lades även ett beställningsgränssnitt ut på telia.se. Se bifogad länk: http://www.telia.se/foretag/katalog/VisaProdukt.do?productRef=/foretag/produkter_tjanster/produktomrade/mobiltelefoni/iphone4-16GB.product

   Mvh
   //Jessica

 2. Mikael 12 år sedan

  Ja de tre timmarna hade man inget som helst nytta av att sitta uppe och vänta på att kunna beställa några nya Iphone 4 till Jobbet, fullständig katastrof att man glömt att uppdatera så vi med företagabonnemang kunde beställa via webben också… skärpning gå inte ut med priser på företagabonnemang om ni inte vill sälja.

  1. Jessica Levin 12 år sedan

   Vet inte om det blivit någon missuppfattning från din sida eller om du gick in på ”privat” fliken på telia.se för kl 00.01 lades även ett beställningsgränssnitt ut på telia.se. Se bifogad länk: http://www.telia.se/foretag/katalog/VisaProdukt…Mvh//Jessica