Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Surfa snabb, snabbare och snabbast – i samma modem

9 år sedan

Hoppas att ni har sett att ni numera (from den 30 juni) kan surfa med ett och samma modem för 2G, 3G och 4G. I slutet av förra året lanserade Telia världens första 4G nät i Stockholm och nu blir vi först med att kunna erbjuda våra 4G kunder att använda modem som stödjer både 4G och 3G/2G. Dessa nya kombinerade modem finns from nu till försäljning i Telias butiker i central Stockholm samt i Visby.

 De nya modemen skiftar automatiskt mellan 2G och 3G. För att växla mellan 3G och 4G krävs dock att man tillfälligt stänger ner uppkopplingen och därefter kopplar upp sig igen. Fortsatt utveckling av nät och modemprogramvara kommer att möjliggöra sömlös övergång mellan flera nät i början på nästa år.  

 Ha fortsatt skön 4G/3G/2G sommarhelg,

Jessica

p.s Till alla Mac ägares glädje fungerar även dessa nya modem även för Mac.

5 Kommentarer

 1. Daniel Rydén 9 år sedan

  I ärlighetens namn så är det mer självklar förväntan än glädje över att det fungerar på Mac. Självklart ska det fungera på Mac redan från dag ett, eller är jag fel ute?

 2. Daniel Rydén 9 år sedan

  I ärlighetens namn så är det mer självklar förväntan än glädje över att det fungerar på Mac. Självklart ska det fungera på Mac redan från dag ett, eller är jag fel ute?

  1. Jessica Levin 9 år sedan

   Hej Daniel,
   Kan hålla med dig om att det ligger en förväntan från många kunder att det skall fungera med Mac från dag 1 men tyvärr så är det inte alltid självklart. Därför känner jag glädje över att det fungerar för både PC användare och Mac användare med de nya 4G modemen.

   Mvh
   //Jessica

 3. Jessica Levin 9 år sedan

  Hej Daniel,
  Kan hålla med dig om att det ligger en förväntan från många kunder att det skall fungera med Mac från dag 1 men tyvärr så är det inte alltid självklart. Därför känner jag glädje över att det fungerar för både PC användare och Mac användare med de nya 4G modemen.

  Mvh
  //Jessica

 4. Jessica Levin 9 år sedan

  Hej Daniel,Kan hålla med dig om att det ligger en förväntan från många kunder att det skall fungera med Mac från dag 1 men tyvärr så är det inte alltid självklart. Därför känner jag glädje över att det fungerar för både PC användare och Mac användare med de nya 4G modemen.Mvh//Jessica