Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Telia visar allt i Almedalen

11 år sedan

Som jag skrev om här är det dags för Almedalen, där du även kan finna Telia på plats – i flera olika funktioner.

Sedan åtta år tillbaka svarar vi för det officiella presscentrat som samarbetspartner till Politikerveckans värd, Gotlands kommun. När vi startade var det ca 100 ackrediterade journalister. I år väntar vi 750 st journalister! Dramatisk ökning m.a.o.  Telia Homerun är den tjänst vi bjuder journalisterna att använda, vilket vid starten var något relativt ovanligt. Intressant att ur detta perspektiv så konkret kunna följa hur snabbt utvecklingen går i vårt land. Och i år är det extra roligt när vi samtidigt släpper 4G i Visby.

I år är nästan 1 400 evenemang registrerade i Almedalens kalendarium; otroligt många aktiviteter som ska samsas och söka synas under denna vecka, i snitt 200/dag.

Du träffar Telia på Donners plats där du kan få mer info om 4G, digital-tv m.m., eller kort sagt, vad vi kan erbjuda nu och i framtiden. Bandbredd och hastighet är två viktiga områden för våra kunder, varför du har chansen att här få mer information om mobil- eller fiberkommunikation, i hemmet eller på kontoret.

Som du kanske sett av min kollega Catherine Karagiannis inlägg här så kommer hon att delta som talare vid olika seminarier.

Du kan även möta Telia på Österport, där du i vårt ”digitala hem” kan slå dig ned i våra loungemöbler och testa våra digital-tv tjänster och givetvis, världens snabbaste mobila bredband, 4G. Vi hjälper dig komma igång med tjänster som Spotify, tips om hur spela in dina favorit tv-program genom vår iPhone-applikation, eller bara slå dig ned och kolla på vårt filmutbud. Om du varit och hälsat på Telia i Fjällen i Åre/Sälen kanske du träffar gamla bekanta genom våra medarbetare Elin, Johanna, Sara, Richard och Johan som finns på plats och välkomnar i Visby.

Vi kanske möts i Visby. Jag fick höra att det ska bli 31 grader på söndag 🙂

All for now. Må gott

LG Wallmark