Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Solen skiner äntligen, vill du sitta på kontoret då?

12 år sedan

Äntligen, äntligen kom så solen och värmen efter den alldeles för långa vintern och den i min smak för trögstartade våren. Det blev sommar pangbom och hela jag ler. Hur kul är det då att sitta inne på kontoret hela dagarna? Inte lika kul i alla fall. Tänk då att kunna förlägga hela eller delar av sin arbetsdag på balkongen, uteplatsen eller i parken med hjälp av de mobila arbetsverktygen.

Tex med hjälp av mobilt bredband som gör att jag som nu, kan sitta på min balkong och titta ut över Hammarby Sjö här i Stockholm samtidigt som jag skriver detta. Inte illa alls.  Och det går att surfa mobilt nästan i hela Sverige med hjälp av Telia, det fick vi dessutom ett bevis för igår i PLUS då vi fick ”bäst i test”  då PLUS testat olika operatörers mobila bredband på 26 semesterorter (det har min kollega Lars Neckman redan skrivit om i sitt inlägg tidigare idag). Det gör att du alltid kan ha koll på jobbmailen och vara tillgänglig på din semester – sedan kan du alltid välja om och hur mycket du vill ha kontakt med jobbet då du är på semester. Själv uppskattar jag att ha koll, det gör mig mindre stressad men det måste självklart vara på mina villkor och jag som styr när, var och hur. Men jag är väl medeten om att vi alla är olika och har olika preferenser.

På måndag börjar sommaren på riktigt också! Då startar vår sommarkampanj och då är det verkligen sommar på riktigt! Jag kan lova att det blir något riktigt bra för dig som vill testa att jobba mobilt i sommar. Var du än har semester. Mer om detta på måndag!

Fortsätt njut av sommarvärmen så hörs vi snart,

Jessica