Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Virituell ledardag för 200 ledare – går det?

12 år sedan

Min chef, Erik Hallberg, vill testa ett nytt grepp på vår årliga ledardag efter sommaren. Så därför kommer nu ca 200 ledare och butikschefer få en inbjudan till en sk virituell ledardag. Vad är då en virutell ledardag? Jo tanken är att alla 200 ledare och butikschefer inom den svenska mobila verksamheten skall träffas via nätet. Vi träffas redan idag via telefonmöte minst 1 gång per månad men då är det korta en timmes möte där det mest blir plats för informationsspridning och inte så mycket interaktivitet. Nu är tanken att vi skall kunna skapa interaktivitet som på en vanlig ”fysisk” ledardag men med teknikens hjälp. Det är alltså ingen vanlig videokonferens eller vanligt telefonmöte utan en mix av dessa plus lite till. Tanken är att vi kopplar ihop oss på ca 10 platser runt om i landet och skapar dialog och diskussion som om vi fanns i samma lokal.

Erik är nyfiken på hur detta kommer att fungera, både rent tekniskt men framför allt för att se hur alla ledare upplever tekniken och interaktiviteten. Så här innan kan vi ju anta vissa fördelar och vissa nackdelar med den här typen av mötesform men det skall bli otroligt kul och spännande och se resultatet efter. Kanske är det då helt andra fördelar och helt andra nackdelar som framträder?! 

Nu är planeringen av upplägg och agenda i full gång och jag är helt säker på att det blir en riktigt bra och spännande dag som vi tillsammans skapar med hjälp av tekniken OCH alla otroliga ledare som deltar.