Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Melodifestival Final, Företagsevent (sammanfattning 2, sista)

11 år sedan

Som jag nämnde var det cirka 350 personer på plats vid Telias kundevent i Globen i lördags. Annika Jankell var konferencier och kvällens värd var Jan Pettersson, Försäljningsdirektör Telia.

Telias nya enande idé var kvällens avstamp, Nya vägar för dom som vill framåt, samt kommunikationskonceptet, Telia i dina händer, se mer här . Fokus på demos på plats var bland annat Spotify, videolösningar och 4G. Till detta är ju nätverkande väldigt viktigt och i lördags var det extra roligt…

… i alla fall för min del, då jag mötte en person här som jag inte sett sedan en privat middag i somras. Då var det också första gången vi sågs och när han fick reda på att jag jobbade inom Telias företagsförsäljning, kunde han inte hålla sig utan påtalade sin besvikelse på Telia, – ni håller på att tappa i mitt tycke en storaffär, jag är mest besviken på att Telia inte lyssnar eller vill mötas, på för oss några viktiga punkter. Vi funderar allvarligt på att diskutera vidare med enbart konkurrent NN.
Jag kontaktade senare ansvarig enhet inom Telia och förmedlade till säljaren (som precis hade tagit över kontot) vad kunden hade framfört.

Det visade sig att här och nu stod regionchefen och jag på samma Telia-event, långt ifrån hans hemort… du vet, det tar ett tag och koppla ihop ett och ett, känslan av att ”är inte detta ansikte på fel plats?” infinner sig, men vad fel jag hade.
Han var väldigt nöjd. Avtal var nu på plats, leverans pågår, beröm till säljaren! Med kommentaren – Vi fick till och med Telia att kunna ändra delar i sitt avtal. Intressant tycker jag.

Förutom nätverkande/mingel, god mat samt ytterligare bevis på att kompetensen var hög hos de närvarande, även inom området Melodifestival, då flera tippade rätt vinnare (se tidigare blogginlägg) så var det:

Lovestoned på Telia-scenen

– liveframträdanden av både Neo och gruppen Lovestoned, mycket bättre än när de uppträdde i delfinalerna
– Projektledare för eventet, Sonia Brännström, var väldigt lugn trots bråda dagar/timmar.
– Abbe i demohörnan, visade 4g, video och spotify

Sonia Brännström, projektledare
Abbe i demohörnan

Och ovan, mingel samt Annika Jankell och Jan Pettersson på scen

På återhörande

Hls

Lars

2 Kommentarer

  1. Anonym 11 år sedan

    Lasse, du som gillar att gå på event (för jobbets räkning såklart) varför dök du inte upp på vår väldigt trevliga och informativa marknadsdag igår?!

  2. malinborg 11 år sedan

    Lasse, du som gillar att gå på event (för jobbets räkning såklart) varför dök du inte upp på vår väldigt trevliga och informativa marknadsdag igår?!