Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Melodifestival Final, Företagsevent (sammanfattning 1)

12 år sedan

Då har det gått ett par dagar sedan vinnaren korades. Jag vill passa på att kort sammanfatta vårt event… men först, jag gjorde tappra försök med blogginlägg direkt från Globen, via min iPhone, men hur var det med kapaciteten på plats egentligen? Det blir en naturlig följdfråga till mina kollegor på affärsområdet Mobility, för det var inte lätt att få iväg…  

… några sms eller få åtkomst till dataöverföring… slog det i taket, eller vad hände? Oavsett, så kunde jag inte få iväg några inlägg som lovat, tyvärr.

Minuter innan det sätter igång

Det jag hade tänkt sända minuterna innan allt satte igång, och som autosparades, var följande reflektion;
”…. så här minuterna innan noterar jag ett par aktiviteter hos många, antingen sitter man och viftar med ballonger eller så skriver man SMS/MMS för fullt, in i det sista, säkert för att förmedla de upplevelser som ett fenomen av denna storlek bidrar till. Intressant, ur många perspektiv, bland annat hur viktigt telekommunikation har blivit i vardagen och framförallt när något utöver det vanliga sker. Det är inte varje dag man är på ett finalevenemang i Globen.”

Ljusshow i Globen (under en av låtarna)

Nu i efterhand, får följande tillkomma… ”och när det inte riktigt fungerar som man vill, så påminns man i än större utsträckning hur telekom påverkar ens vardag”

Återkommer med en sammanfattning nummer 2

Hls

Lars